Planera ert drömbröllop på båt i Stockholm

Drömmer ni om ett magiskt bröllop på egen båt i Stockholm som ingen av era gäster kommer att glömma? Vi erbjuder en unik och minnesvärd plats för din transport- och bröllopsfest på våra charterbåtar i Stockholms skärgård. Upplev den romantiska atmosfären och de magnifika vyerna som endast en fest till havs kan ge.

Jag vill boka bröllop

  * Ingen förfrågan är bindande, utan är endast till för underlag för offert.

  Jag vill boka bröllop

   * Ingen förfrågan är bindande, utan är endast till för underlag för offert.

   Upptäck våra bröllopspaket på båt

   Oavsett om ni drömmer om en mysig bröllopstransport för era gäster genom Skärgården eller en glamorös fest under stjärnorna, erbjuder vi olika alternativ och skräddarsydda paket för bröllop på båt i Stockholm. Vi sköter både transport, fest, dryck och catering efter era önskemål – Vår målsättning är att göra er vision till verklighet och skapa den perfekta dagen för er och era gäster. Vår erfarna personal finns här för att göra er stora dag till en oförglömlig upplevelse

   Hyra båt för bröllopstransport i Stockholm – Enkelt och Bekvämt

   Med Strand Rederi blir det enkelt och bekvämt att hyra en båt för ert bröllopssällskap i Stockholm. Vi utgår från Skeppsholmen i Stockholm, men kan plocka upp och lämna av på ett flertal platser i Stockholms Skärgård – allt efter era önskemål. Önskar ni att bjuda era bröllopsgäster på dryck och tilltugg så löser vi även det efter era önskemål.

   Skapa minnen för livet med en unik bröllopsfest på båt

   Ert bröllop är en speciell dag och vi på Strand Rederi är här för att hjälpa er skapa minnen för livet. Oavsett om ni väljer en intim mindre tillställning för ert sällskap under stjärnorna eller en festlig dans till havs, så kommer vi att se till att er bröllopsfest blir oförglömlig för er och era gäster. Vi erbjuder stora soldäck, mysig lounge med AC samt bar med en helt fantastisk personal. Njut av vårt breda utbud av mat och dryck i vår chartermeny, skräddarsydd för att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökarna och garanterat göra er bröllopsfest till en kulinarisk upplevelse att minnas.

   Hur bokar jag mitt bröllop på båt i Stockholm?

   Att boka er bröllopsupplevelse på båt….hos oss är enkelt. Kontakta vårt team för att diskutera era önskemål genom vårat formulär och få en skräddarsydd offert som passar just er. Vi finns här för att guida er genom hela processen och se till att er stora dag blir precis som ni drömt om.

   Vår Chartermeny för Bröllop

   ​​Gör er bröllopsfest ombord på våra båtar oförglömlig med vår exklusiva chartermeny! Vi erbjuder en mängd utsökta maträtter och drycker, noggrant utvalda för att förhöja er stora dag. Välj mellan våra bufféer som Grillbuffé, Libanesisk buffé, Skärgårdsbuffé, Ångbåtsbryggan och Sommarbuffé. För en elegant och avslappnad atmosfär har vi delikata canapéer och wraps. För de som önskar en mer avslappnad måltid, erbjuder vi hemlagade hamburgare och ett urval av läckra desserter som jordgubbar med vaniljglass och choklad- och hallonbakelse.

   ​​Våra dryckesalternativ inkluderar fatöl, vin, champagne och ett brett urval av cocktails och groggar. För något extra, fråga vår bartender om båtens bättre vin.

   ​​Oavsett om ni planerar en romantisk bröllopstransport eller en storslagen bröllopsfest, kommer vår chartermeny att bidra till att göra ert evenemang speciellt och minnesvärt. Upplev en förstklassig mat- och dryckesupplevelse på vattnet med Strand Rederi.

   Alltid ombord på våra bröllopsbåtar

   Härliga soldäck

   Alla våra fartyg har stora soldäck som ger fantastiska möjligheter till att njuta av Stockholm på bästa ssätt

   Mat & dryck

   Vi har ett brett utbud av mat & dryck. Vi skräddarsyr detta helt efter ditt behov, oavsett det är företagsfest, bröllop eller partykryssning.

   Air Condition

   Våra fartyg är utrustade med klimatanläggning som ger hög komfort ombord oavsett väder.

   Proffesionell besättning

   Vi har mycket stort kundfokus och bemannar alltid med kompetent och välutbildad personal så att gästerna blir väl omhändertagna.

   Ljudsystem

   Våra fartyg är utrustade med ljudanläggningar och möjlighet att använda mikrofon. Vi har även tillgång till riktigt proffsljud med mixerbord som kan användas till party-event.

   Vanliga frågor om bröllop på båt i Stockholm

   Använd vårt bokningsformulär för att se ert grundpris och fyll i era önskemål för att få en skräddarsydd offert.

   Vi utgår från Skeppsbron och erbjuder flexibel på- och avstigning samt upphämtning från flera platser runt om i Stockholm. Vår service inkluderar flexibla alternativ för att passa era behov och önskemål. Kontakta oss för att diskutera era alternativ och för att få mer information om våra möjliga på- och avgångsplatser.

   Vi erbjuder olika alternativ för att anpassa båten efter era önskemål, inklusive dekoration och tematisk anpassning för er bröllopsfest. Kontakta oss för att diskutera era specifika behov och önskemål.